fbpx

SIBIUL ARE 3 AGENTI MEMBRI APAIR

Sibiul are 3 agenti APAIR 

Putini stiu ca in Romania exista APAIR, sau pe intelesul tuturor, ASOCIATIA PROFESIONALA A AGENTILOR IMOBILIARI DIN ROMANIA, asociatie care isi doreste sa ofere o lume imobiliara mai buna prin intermediul membrilor sai din toata tara.

In Sibiu exista la ora actuala 3 agenti imobiliari membri APAIR (Talita Adam, Ovidiu Cotora si Ionel Oglan),  care au aderat la aceasta asociatie din dorinta de a oferi clientilor servicii ireprosabile si pentru a ajuta la schimbarea in bine a pietei imobiliare din Sibiu. Cei 3 agenti imobiliari isi desfasoara activitatea in cadrul agentiei Oglan Imobiliare.

Agentii care fac parte din aceasta asociatie se numesc REALTORI®, sunt membri ai National Association of REALTORS® si ai Asociatiei Profesionale a Agentilor Imobiliari din Romania, profesionisti din domeniul imobiliar ce s-au angajat sa respecte Codul Etic al APAIR si NAR (National Association of REALTORS® a fost infiintata la data de 12 Mai 1908 in Statele Unite ale Americii).

REALTORII® se angajeaza sa urmareasca interesul clientilor lor cu loialitate, tratand in acelasi timp cu onestitate toate partile implicate in tranzactia imobiliara.

REALTORII® beneficiaza de educatie profesionala si respecta un Cod Etic si in fiecare an sustin un examen care sa le permita sa faca parte din aceasta asociatie.

Codul Etic al APAIR si NAR se regaseste in practicile zilnice ale REALTORILOR®, iar Regula de Aur ce ghideaza activitatea profesionala a membrilor APAIR este:

“Fa pentru ceilalti ceea ce ai vrea ca ceilalti sa faca pentru tine.”

Termenul REALTOR ® denota competenta, onestitate si inalta integritate profesionala, ca urmare a aderarii la un ideal de conduita morala in relatiile de afaceri. Nicio perspectiva de profit si niciun fel de instructiune din partea unui client nu vor putea vreodata sa justifice indepartarea unui REALTOR® de la acest ideal.

Cu alte cuvinte, atunci cand vei colabora cu un agent imobiliar membru APAIR ai siguranta ca vei colabora cu un profesionit acreditat care iti va oferi tot suportul pentru a avea parte de o tranzactie de success.

Oglan Imobiliare

www.oglanimobiliare.ro

Tel: 0746965864

Compară proprietăți

Comparaţie