fbpx

Testimoniale.

Pentru noi, părerea clienților este extrem de importantă, deoarece ne face mai competitivi, mai profesioniști și eficienți.

De altfel, fiecare client reprezintă o carte de vizită, vă invităm așadar să vedeți ce spun clienții despre noi:

Ioana Sucală:

“Felicitări și mulțumiri pentru Agenția Imobiliară Sibiu – Oglan Imobiliare pentru modul în care a gestionat închirierea și apoi vânzarea mansardei noastre! Locuind la distanță i-am dat cheia, informațiile necesare, și l-am rugat să se ocupe de tot în numele nostru. Rezultat: Chirie într-o săptămână și vânzare în 3 săptămâni fără pic de agitație sau grijă din partea noastră. Felicitări Oglan Imobiliare pentru modul în care vă alegeți și vă pregătiți agenții! Țineți-o tot așa!”

Narcisa Suciu:

“Mulțumim pentru ajutor!
Un stres de cel puțin un an de când căutăm, după ce am luat legătura cu Oglan Imobiliare, adică cu Ionel, totul s-a rezumat la mai puțin de 1 săptămână.

Am găsit exact ce ne doream, ba chiar mai mult!!! Mulțumim încă o dată!
10 + pentru tot!!”

Dragan Horatiu:

“Oamenii astia sunt pur si simplu formidabili, ne-au ajutat în găsirea unei locuințe perfecte, noi având niște standarde foarte delicate și foarte pretențioase. Atât Ionel cat Talita sunt niște oameni comunicativi, perfecționiști,profesionalisti în acest domeniu, ajutându-ne pe mine și pe soția mea să găsim casa perfectă.
Va multumim din tot sufletul!”

Onisim Adam:

“Recomand Oglan Imobiliare pentru profesionalism, pentru ca mi-au facut evaluarea proprietatii, corectitudine si rapiditatea cu care mi-au gasit client pentru apartamentul meu la pretul dorit de mine.”

Oana Prodan:

“Foarte prompți, profesioniști, toate informațiile comunicate au fost corecte și au reflectat în totalitate realitatea. Suntem foarte mulțumiți de colaborare și de imobilul achiziționat, recomand!!”

Suciu Stoia Alina:

“Mulțumesc Oglan Imobiliare si Ionel Oglan pentru toata sustinerea si implicarea. Promptitudinea si profesionalismul sunt cuvintele care va definesc. Recomand cu încredere!”

Ella Jumuga:

“Multumim domnului Olgan pentru profesionalismul său! O agentie imobiliara de 5 stele! Recomand cu toata increderea!”

Simona Badila:

“Recomand echipa Oglan Imobiliare, pentru profesionalismul si seriozitatea de care a dat dovada in procesul cumpararii noului apartament. A fost alaturi de mine pe tot parcursul procesului de cumparare a apartamentului. Ii recomand cu incredere tuturor celor care doresc sa achizitioneze o locuinta.”

Adrian Oprean:

“Probabil singura agentie imobiliara serioasa din Sibiu. Am avut experiente cu alte doua agentii mari din oras, dar am fost dezamagit.
M-a ajutat cu vanzarea unui imobil si fiind plecat din tara, s-a ocupat de toate actele legate de tranzactie, transferul de contracte de utilitati, etc… Recomand cu drag.”

Milea Gabriel:

“INCREDIBIL !
Apartamentul a fost vandut in doar 4 zile !
Recomand cu toata increderea OGLAN IMOBILIARE
Sunt PROFESIONISTI !
Va doresc succes in continuare !”

Mihai Suciu - Inginer:

“Recomand Oglan Imobiliare din urmatoarele motive: 1.Seriozitate. S-au respectat intelegerile verbale, totul s-a facut transparent. 2.Profesionalism. S-au discutat lucruri la obiect, nu au fost lucruri neclare. 3.Promptitudine. Am putut avea intalniri atunci cand am avut eu posibilitatea, inclusiv Duminica. Recomand celor care doresc sa cumpere un apartament sa se adreseze unei agentii care sa respecte cumparatorul cat si vanzatorul. Oglan Imobiliare va fi pentru pentru mine prima agentie la care voi apela pe viitor pentru achizitii/vanzari imobiliare.”

Lucia si Bogdan Popa - Medic primar psihiatru:

“Am apelat la agentia Oglan Imobiliare pentru a gasi un apartament potrivit cu nevoile noastre. Colaborarea a fost foarte buna, agentia a dovedit eficienta, seriozitate, profesionalism. Am fost foarte multumiti de serviciile oferite si recomandam agentia Oglan Imobiliare tuturor celor ce doresc sa efectueze tranzactii imobiliare.”

Razvan Popa - Consultant IT:

“Oglan Imobiliare prin reprezentatul ei, Ionel Oglan, ne-a ajutat sa ne gasim casa noastra. Si nu este orice casa, este locul nostru in care ne simtim “ca acasa”. Increderea reciproca este foarte importanta, pentru ca asta scuteste energie risipită inutil. Rabdarea si tenacitate cu care ne-a ascultat pentru a intelege exact de ce avem nevoie, cred ca au fost decisive in gasirea locuintei noastre. Va recomand cu toata increderea un om, un profesionist in ceea ce face.”

Narcisa Mironese:

“Multumesc frumos, Talita Adam – Oglan Imobiliare, pentru ajutor si consiliere atat in vanzarea unei proprietati cat si in achizionarea uneia noi, pentru o atitudine profesionala si multa implicare.”

Cristina Militaru:

“Multumesc frumos, Oglan Imobiliare! încă o dată, am reusit împreună! Ce va recomanda pe voi? Este simplu: seriozitate, corectitudine, transparenta, pe scurt…profesionisti! Ma bucur ca v-am cunoscut(acum multi ani) si ca, dincolo de o foarte buna colaborare, s-a legat si o foarte frumoasa prietenie! Mult succes in continuare!!!
P.S. Astept cu nerăbdare următoarele proiecte.”

Ioana Monica:

“Sunt foarte mulțumită de colaborarea pe care am avut-o cu Oglan Imobiliare – Servicii la înălțime! Profesionalism, transparență și seriozitate! Recomand cu cea mai mare încredere!”

Ada Răduț:

“Profesionalismul, implicarea, răbdarea și perseverența, sunt calitățile definitorii pentru Talita Adam, un om extraordinar! Mulțumesc Oglan Imobiliare pentru ajutorul și sprijinul acordat!”

Alina Vandor-Bourgard:

“O echipa de oameni serioși, punctuali, profesionalisti. Având in vedere ca noi nu locuim in România,ne-au ajutat in toate demersurile. Valentin a fost mai mult decât implicat. Experiența mea a fost una foarte buna și ii recomand cu drag.”

Gabriel Lepindea:

” Mulțumim Oglan Imobiliare pentru profesionalism, atât pentru vânzarea cât și pentru achiziționarea unei noi locuințe😁 Mulțumim Ionel, Doris și Marius pentru implicarea voastră 🙏 ne-ați fost de mare ajutor. “

Mioara Rus:

“Mulțumim Oglan Imobiliare pentru profesionalism si seriozitate în legătură cu cele 2 tranzacții imobiliare pe care tu și echipa minunata cu care lucrezi le-ați intermediat pentru părinții mei. Recomand cu toată încrederea Agenția Oglan Imobiliare.”

Eduard Vinti:

“Am apelat ptr cumpărarea unei case și într-adevăr competența își pune cuvîntul sunt niște oameni jos pălăria .Cinste lor și recomand cu încredere ! Încă o dată VĂ MULȚUMESC !!!!”

Anghel Nicoleta:

“Recomand cu toată încrederea Oglan Imobiliare pentru calitatea serviciilor oferite: promptitudine, seriozitate, receptivitate fata de cerințele clientului, disponibilitate, precum și pentru căldura și prietenia de care da dovada de fiecare data Ionel Oglan.
Mulțumim și la cât mai mulți clienți mulțumiți!”

Sorina Precup:

“Recomand Oglan imobiliare! După aproape 2 ani de căutări, datorita lor am găsit apartamentul mult dorit. Au dat dovada de profesionalism și multă implicare. Mulțumesc Oglan Imobiliare! ❤️”

Delia Lungociu:

“Recomand echipa Oglan Imobiliare. Multumim frumos de colaborare, in special lui Ionel Oglan un om cu suflet mare foarte implicat, atent la nevoile clientilor si foarte comunicativ. Prin perseverenta, ambitia si cunostintele tale faci ca totul sa fie foarte simplu de indeplinit.
Apelati cu incredere la ei!”

Blotor Draganita Wanda:

“Echipa de profesioniști ,sufletisti și încărcați de mult bun simt.Talita și Ionel,va mulțumesc.”

Dinea Vasile:

“Am avut placerea de a colabora cu domnul Ionel Oglan, reprezentant al agentiei imobiliare “OGLAN IMOBILIARE”, in cadrul procesului de vanzare a unei proprietati imobiliare.Pe perioada colaborarii noastre, tanarul agent s-a comportat cu profesionalism, operativitate, onestitate, calitati concretizate in succesul vanzarii. Domnul Ionel Oglan s-a implicat activ in respectarea termenelor si realizarea sarcinilor profesionale. Domnul Ionel Oglan dispune un nivel foarte ridicat de expertiza in domeniul imobiliare fiind un manager profesionist, cu aptitudini bune de comunicare in cadrul relatiilor cu clientii. In baza celor prezentate mai sus, doresc sa il recomandam, cu incredere, pe domnul Ionel Oglan pentru oricare din demersurile profesionale viitoare si ii doresc success in cadrul activitatilor in care se va implica pe viitor. Cu aleasa consideratiune.”

Diana Bera:

“Cea mai buna nota pentru un serviciu imobiliar de competenta maxima . Pregatirea vanzarii unui imobil de la distanta mare si cu dificultati organizatorice peste granite europene a fost realizata de catre domnul Oglan cu mare profesionalitate si in timp scurt. In tot decursul colaborarii am avut parte de o asistenta personala intr-o atmosfera placuta si de incredere, pe care am invatat sa pretuiesc mult si care imi va ramane in amintire buna pe viata. Domnul Oglan mi-a fost de mare ajutor la procurarea actelor necesare vanzarii, a raspuns totdeauna promt la intrebari prin email si prin telefon si a dezvoltat idei individuale pentru o realizare cat mai bine posibila. 1000 de multumiri calduroase pentru faptul ca ne-ati condus cu mana sigura prin apele nesigure si tulburi in portul sigur, care pentru mine a insemnat intr-adevar o incheiere de intabulare. W.S. (din motive de protectie a datelor numele este redus la initiale.) Relatia cu clientul este mai importanta decat incheierea unei tranzactii, motiv pentru care pot spune ca agentul imobiliar Ionel Oglan este mult mai mult decat un simplu agent. Prin caracterul sau deosebit a reusit sa-mi castige increderea si respectul iar cu abilitatile sale m-a ajutat sa gasesc intr-un timp record cumparatorii locuintei puse in vanzare. Calitatile agentului imobiliar Ionel Oglan precum etica de lucru, onestitatea, integritatea si atitudinea pozitiva sunt elementele care m-au ajutat sa inteleg si sa trec prin procesul de vanzare foarte usor. Concluzia este una evidenta: ca si in orice alta profesie, consultantii imobiliari trebuie sa depuna efort pentru educarea continua, ceea ce se va reflecta in nivelul performantei si al succesului. Sunt sigura ca Ionel Oglan, asta face, motiv pentru care il recomand cu caldura. Cu stima, Un vanzator multumit.”

Compară proprietăți

Comparaţie