fbpx

Testimoniale

Pentru noi, parerea clientilor este extrem de importanta, deoarece ne face mai competitivi, mai profesionisti si eficienti. De altfel, fiecare client, reprezinta o carte de vizita, va invitam asadar sa vedeti ce spun clientii despre noi:

Multumim pentru ajutor! Un stres de cel puțin un an de când căutăm, după ce am luat legătura cu Oglan Imobiliare, adica cu Ionel, totul s-a rezumat la mai puțin de 1 săptămână. Am găsit exact ce ne doream, ba chiar mai mult!!! Multumim încă o dată! 10 + pentru tot!!

Felicitări și mulțumiri lui Cătălin Crăciun pentru modul în care a gestionat închirierea și apoi vânzarea mansardei noastre! Locuind la distanță i-am dat cheia, informațiile necesare, și l-am rugat să se ocupe de tot în numele nostru. Rezultat: Chirie într-o săptămână și vânzare în 3 săptămâni fără pic de agitație sau grijă din partea noastră. Felicitări Oglan imobiliare pentru modul în care vă alegeți și vă pregătiți agenții! Țineți-o tot așa!

Oamenii astia sunt pur si simplu formidabili, ne-au ajutat în găsirea unei locuințe perfecte, noi având niște standarde foarte delicate și foarte pretențioase. Atât Ionel cat Talita sunt niște oameni comunicativi, perfecționiști,profesionalisti în acest domeniu, ajutându-ne pe mine și pe soția mea să găsim casa perfectă. Va multumim din tot sufletul!

Recomand echipa Oglan Imobiliare, in special doresc sa ii multumesc din suflet d-lui Catalin Craciun pentru profesionalismul si seriozitatea de care a dat dovada in procesul cumpararii noului apartament. A fost alaturi de mine pe tot parcursul procesului de cumparare a apartamentului.Catalin este o persoana cu abilitati foarte bune de comunicare si negociere, serios si amabil.Il recomand cu incredere tuturor celor care doresc sa achizitioneze o locuinta.

Am achiziționat un apartament prin Oglan Imobiliare. Domnisoara Georgiana Sosoi, agent imobiliar, ne-a ajutat cu sfaturi utile, a evaluat obiectiv proprietatea, iar pretul de achizitie a fost OK. O adevărată profesionistă!

Probabil singura agentie imobiliara serioasa din Sibiu. Am avut experiente cu alte doua agentii mari din oras, dar am fost dezamagit. Georgiana Sosoi m-a ajutat cu vanzarea unui imobil si fiind plecat din tara, s-a ocupat de toate actele legate de tranzactie, transferul de contracte de utilitati, etc… Recomand cu drag.

Recomand Oglan Imobiliare din urmatoarele motive: 1.Seriozitate. S-au respectat intelegerile verbale, totul s-a facut transparent. 2.Profesionalism. S-au discutat lucruri la obiect, nu au fost lucruri neclare. 3.Promptitudine. Am putut avea intalniri atunci cand am avut eu posibilitatea, inclusiv Duminica. Recomand celor care doresc sa cumpere un apartament sa se adreseze unei agentii care sa respecte cumparatorul cat si vanzatorul. Oglan Imobiliare va fi pentru pentru mine prima agentie la care voi apela pe viitor pentru achizitii/vanzari imobiliare.

Mihai Suciu

– inginer

Am apelat la agentia Oglan Imobiliare pentru a gasi un apartament potrivit cu nevoile noastre. Colaborarea a fost foarte buna, agentia a dovedit eficienta, seriozitate, profesionalism. Am fost foarte multumiti de serviciile oferite si recomandam agentia Oglan Imobiliare tuturor celor ce doresc sa efectueze tranzactii imobiliare.

Lucia si Bogdan Popa

– Medic primar psihiatru

Oglan Imobiliare prin reprezentatul ei, Ionel Oglan, ne-a ajutat sa ne gasim casa noastra. Si nu este orice casa, este locul nostru in care ne simtim “ca acasa”. Increderea reciproca este foarte importanta, pentru ca asta scuteste energie risipită inutil. Rabdarea si tenacitate cu care ne-a ascultat pentru a intelege exact de ce avem nevoie, cred ca au fost decisive in gasirea locuintei noastre. Va recomand cu toata increderea un om, un profesionist in ceea ce face.

Razvan Popa

– Consultant IT

Multumesc frumos, Talita Adam – Oglan Imobiliare, pentru ajutor si consiliere atat in vanzarea unei proprietati cat si in achizionarea uneia noi, pentru o atitudine profesionala si multa implicare.

Multumesc frumos, Oglan Imobiliare! încă o dată, am reusit împreună! Ce va recomanda pe voi? Este simplu: seriozitate, corectitudine, transparenta, pe scurt…profesionisti! Ma bucur ca v-am cunoscut(acum multi ani) si ca, dincolo de o foarte buna colaborare, s-a legat si o foarte frumoasa prietenie! Mult succes in continuare!!! P.S. Astept cu nerăbdare următoarele proiecte

Recomand echipa Oglan Imobiliare, in special doresc sa ii multumesc din suflet d-lui Catalin Craciun pentru profesionalismul si seriozitatea de care a dat dovada in procesul cumpararii noului apartament. A fost alaturi de mine pe tot parcursul procesului de cumparare a apartamentului.Catalin este o persoana cu abilitati foarte bune de comunicare si negociere, serios si amabil.Il recomand cu incredere tuturor celor care doresc sa achizitioneze o locuinta.

Am avut placerea de a colabora cu domnul Ionel Oglan, reprezentant al agentiei imobiliare “OGLAN IMOBILIARE”, in cadrul procesului de vanzare a unei proprietati imobiliare.Pe perioada colaborarii noastre, tanarul agent s-a comportat cu profesionalism, operativitate, onestitate, calitati concretizate in succesul vanzarii. Domnul Ionel Oglan s-a implicat activ in respectarea termenelor si realizarea sarcinilor profesionale. Domnul Ionel Oglan dispune un nivel foarte ridicat de expertiza in domeniul imobiliare fiind un manager profesionist, cu aptitudini bune de comunicare in cadrul relatiilor cu clientii. In baza celor prezentate mai sus, doresc sa il recomandam, cu incredere, pe domnul Ionel Oglan pentru oricare din demersurile profesionale viitoare si ii doresc success in cadrul activitatilor in care se va implica pe viitor. Cu aleasa consideratiune.

Cea mai buna nota pentru un serviciu imobiliar de competenta maxima . Pregatirea vanzarii unui imobil de la distanta mare si cu dificultati organizatorice peste granite europene a fost realizata de catre domnul Oglan cu mare profesionalitate si in timp scurt. In tot decursul colaborarii am avut parte de o asistenta personala intr-o atmosfera placuta si de incredere, pe care am invatat sa pretuiesc mult si care imi va ramane in amintire buna pe viata. Domnul Oglan mi-a fost de mare ajutor la procurarea actelor necesare vanzarii, a raspuns totdeauna promt la intrebari prin email si prin telefon si a dezvoltat idei individuale pentru o realizare cat mai bine posibila. 1000 de multumiri calduroase pentru faptul ca ne-ati condus cu mana sigura prin apele nesigure si tulburi in portul sigur, care pentru mine a insemnat intr-adevar o incheiere de intabulare. W.S. (din motive de protectie a datelor numele este redus la initiale.) Relatia cu clientul este mai importanta decat incheierea unei tranzactii, motiv pentru care pot spune ca agentul imobiliar Ionel Oglan este mult mai mult decat un simplu agent. Prin caracterul sau deosebit a reusit sa-mi castige increderea si respectul iar cu abilitatile sale m-a ajutat sa gasesc intr-un timp record cumparatorii locuintei puse in vanzare. Calitatile agentului imobiliar Ionel Oglan precum etica de lucru, onestitatea, integritatea si atitudinea pozitiva sunt elementele care m-au ajutat sa inteleg si sa trec prin procesul de vanzare foarte usor. Concluzia este una evidenta: ca si in orice alta profesie, consultantii imobiliari trebuie sa depuna efort pentru educarea continua, ceea ce se va reflecta in nivelul performantei si al succesului. Sunt sigura ca Ionel Oglan, asta face, motiv pentru care il recomand cu caldura. Cu stima, Un vanzator multumit.

Diana Bera

– Manager Dep Asigurarea Calitatii

Compare listings

Comparaţie