Comision 0% la cumparator

Activand de 12 ani pe piata imobiliara din Sibiu, am avut parte de experiente placute si mai putin placute in relatia cu clientii. Intotdeauna ne-am dat silinta sa gasim proprietatea ideala pentru fiecare dintre clientii nostri. In acelasi timp, am fost interesati sa aflam de la clientii nostri care sunt aspectele pozitive dar si cele negative in relatia cu agentia si agentul imobiliar. Pentru ca cea mai mare nemultumire este legata de comisionul perceput de agentia imobiliara, ne-am hotarat pentru o oferta unica pe piata imobiliara din Sibiu: COMISION 0% la cumparator pentru locuintele noi aflate la prima vanzare (direct dezvoltator).
Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de oferta noastra:
  • – sa achizitionezi o proprietate noua (direct dezvoltator )existenta in portofoliul nostru.
  • – sa nu-ti faci probleme legate de suma tranzactionata: comisionul este 0% indiferent de valoarea proprietatii
  • – sa cauti proprietati pe site sau contactandu-ne direct la +40 746 965 864
  • – ne dorim ca de aceasta oferta unica sa beneficieze cat mai multi cumparatori iar agentia sa devina o optiune mai atractiva in cautarea unei proprietati.
Pentru alte detalii sau nelamuriri contacteaza-ne!
* In cazul in care doresti gasirea unei alte proprietati care nu se afla deja in portofoliul nostru, sau proprietatea este disponibila in urma colaborarii cu o alta agentie, comisionul iti va fi comunicat in prealabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts

Compare