Despre noi

Totul despre noi! (vezi mai mult...)

Intr-o lume in care piata imobiliara este destul de haotica dar si intr-o continua miscare, Oglan Imobiliare isi propune sa creeze un mediu profesionist de tranzactionare a imobilelor (case/vile, apartamente, garsoniere, terenuri, spatii comerciale si industriale). Pana in prezent ne bucuram de 10 ani de experienta pe piata imobiliara, timp in care am reusit sa implinim visele multor persoane (familii, tineri necasatoriti, pensionari, investitori) dar si firme, 10 ani de experiente date de tranzactii usoare dar si de unele extreme de dificile, dar incheiate cu succes. Daca in cele mai multe cazuri, la prima intalnire clientul are o mica retinere, la sfarsitul tranzactei ia nastere o relatie frumoasa de prietenie bazata pe o incredere dovedita, aceasta fiind cea mai mare satisfactie a noastr

Impreuna cu noi ai garantia ca nu vei pierde niciodata. (vezi mai mult...)

Credem din toata inima in promisiunea noastra pentru ca nu putem altfel. Una din conditiile principale solicitate pentru a putea face parte din Echipa Oglan Imobiliare, este aceea de a avea un standard ridicat al principiilor morale si etice Am fi onorati si totodata bucurosi ca atunci cand vei interactiona cu piata imobiliara, sa o faci intr-un mod intelept, sa ne fii client, dupa care prieten. (vezi mai mult…)

Nu ne laudam cu ce vom face si cat de profesionisti suntem, dar iti spunem ce nu vom face, iar aceasta este promisiunea noastra fata de tine daca vei face parte din grupul clientilor nostri (vezi mai mult...)

– nu te vom pune pe locul 2 ci pe 1 pentru ca reusita ta este satisfactia si reusita noastra.
– nu te vom minti, detestam acest lucru si stim ca minciuna distruge relatii si provoaca esecuri. 
– nu vom pune niciodata comisionul peste pret, suntem impotriva acestei practici.
– nu ne ascundem in spatele unor aparente, ci vom fi deschisi si transparenti cu tine pentru ca tu sa ai controlul si sa faci cea mai buna alegere.
– nu vom cere ceea ce nu meritam, ci pentru orice lucru pe care il solicitam sau pretindem, vom oferi in schimb servicii pe masura, iar tu vei fi pe deplin multumit.
– nu te vom face sa regreti ca ai lucrat cu noi, ci iti vom oferi o experienta placuta care la sfarsit sa te faca sa te feliciti pentru alegerea facuta.
– nu iti vom promite mai mult decat iti putem oferi.
– nu suntem perfecti, de aceea, daca vreodata se intampla sa gresim,cu siguranta nu va fi intentionat si totodata vom depune toate eforturile pentru a indrepta lucrurile.

Intrebari despre proprietati

Nu te-am convins inca? Iti stam la dispozite oricand si in cel mai scurt timp o sa primesti toate informatiile de care ai nevoie. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de mai jos si sa ne spui cu ce te putem ajuta.

Compare